Home / Algemeen nieuws / Herdenkingsbijeenkomst Jordy de Jong

Herdenkingsbijeenkomst Jordy de Jong

Vrijdagavond 24 juli om 20.00 uur organiseren vrienden en familie een herdenkingsbijeenkomst voor Jordy de Jong ter hoogte van de afrit St. Willebrord (A58) op de Roosendaalseweg. Op zondag 19 juli is Jordy bij een verkeersongeval op die locatie op tragische wijze om het leven gekomen. Vanwege de herdenkingsbijeenkomst wordt de Roosendaalseweg ter hoogte van de plaats van het ongeval afgesloten. Er wordt een omleiding voor het verkeer ingesteld. Deze wordt ter plaatse met bebording aangegeven. Parkeergelegenheid is geregeld en wordt ter plaatse aangegeven.
Rijkswaterstaat neemt in verband met de herdenkingsbijeenkomst een aantal maatregelen ter hoogte van de plaats van het ongeval naast de A58. Zij verlagen tijdelijk de snelheid op de A58 naar 70 km/h. Dit wordt met borden boven de weg aangegeven. Daarnaast wordt afrit 20 St. Willebrord (Breda richting Bergen op Zoom) tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Verder plaatst Rijkswaterstaat schermen zodat de plaats van de herdenkingsbijeenkomst niet te zien is vanuit de snelweg.
Door het nemen van deze maatregelen wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin de nabestaanden in alle rust en beslotenheid Jordy kunnen herdenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *