Home / Algemeen nieuws / Huldiging sportkampioenen 2015

Huldiging sportkampioenen 2015

In maart 2016 huldigt de gemeente lokale sportkampioenen die de top 3 hebben behaald op landelijk niveau of hoger. De huldiging vervangt het jaarlijkse Sportgala. Iedereen kan Rucphense kampioenen aanmelden voor huldiging. Dat kan tot 15 februari 2016 via sportkampioenen@rucphen.nl.

Stichting Sportgala Rucphen definitief ontbonden

Het sportgala -de jaarlijks terugkerende feestelijke huldiging van de lokale sportkampioenen- bestaat helaas niet meer. Toch wil het gemeentebestuur de kampioenschappen van 2015 niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseert de gemeente een bijeenkomst in het gemeentehuis voor de lokale kampioenen van 2015.

Op zoek naar sporters of teams in de top drie op landelijk niveau of hoger

De gemeente zoekt naar inwoners van Gemeente Rucphen die een eerste, tweede of derde plaats hebben behaald op een Nationaal-, Europees- of Wereldkampioenschap. In een enkel geval kunnen ook lokale prestaties zo uniek zijn dat ook deze extra aandacht verdienen. Wie dergelijke kampioenen of teams kent, kan ze tot 15 februari 2016 aanmelden.

Aanmelden

Aanmelden voor de huldiging kan per e-mail naar sportkampioenen@rucphen.nl. In de mail moet staan:

  • om wie het gaat, (naam, adres, telnr en e-mailadres)
  • een nauwkeurige omschrijving van de prestatie

 

De aangemelde kampioen(en) ontvangen van de gemeente een uitnodiging voor de huldiging op het gemeentehuis in maart 2016.

Rucphen, 26 januari 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *