Home / Algemeen nieuws / Kies voor een huis met meerwaarde!

Kies voor een huis met meerwaarde!

Op donderdag 30 maart 2017 wordt tijdens de woonbeurs ‘Woonsalon Rucphen’ het complete aanbod van nieuwbouwwoningen gepresenteerd. Naast het nieuwbouw aanbod in de gemeente Rucphen zijn er ook diverse woonspecialisten op de beurs aanwezig. Bezoekers kunnen zich van 17:00 uur tot 21:00 uur laten inspireren en vrijblijvend adviseren in De Trapkes, te Sprundel. De toegang is gratis.
Woonsalon Rucphen is een initiatief van Honk, Bouwend Nederland, M.J. Oomen Groep en de gemeente Rucphen. Honk is een bureau voor vastgoedontwikkeling en adviseert particulieren en organisaties bij het realiseren van woon-, werk- en winkelplannen. Janneke de Bruine van Honk: “Ik ben heel trots dat het gelukt is om in Rucphen een woonbeurs te organiseren. Vorig jaar hebben we ook een Woonsalon in Etten-Leur georganiseerd, die goed bezocht was! Het thema van de Woonsalon Rucphen is ‘meerwaarde creëren voor je huis’, niet alleen nu maar ook voor in de toekomst. Er worden nieuwbouwwoningen gepresenteerd, die minder energie verbruiken en duurzaam gebouwd worden. Daarnaast zijn er diverse adviseurs en specialisten aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden, zoals bijvoorbeeld: Hoe kan ik mijn bestaande woning energiezuiniger maken of hoe kan ik langer thuis blijven wonen? Behalve vragen over de woning zelf is het ook mogelijk om te bespreken hoe je samen met lokale bedrijven meer kwaliteit aan je eigen woonomgeving kan toevoegen.”
Duurzaam wonen en bouwen
Om 17:00 uur wordt de Woonsalon Rucphen feestelijk geopend door wethouder Lazeroms. Wethouder Lazeroms: “We ondersteunen van harte dit initiatief! Met de huidige dynamische woningmarkt is het zaak om ook oog te blijven houden voor de toekomst. Belangrijk daarbij is het verduurzamen van woningen en de woonomgeving. Financiële oplossingen zijn daarvoor nodig en die zijn gelukkig steeds meer beschikbaar. Met één beursbezoek kun je informatie inwinnen over alle mogelijkheden.”
Beursvloer
De beursvloer, ingericht op de eerste verdieping van De Trapkes, bestaat uit verschillende stands en presentatietafels waar de deelnemers hun diensten en woonproducten presenteren. Een actueel overzicht met alle deelnemers is te vinden op www.woonsalonrucphen.nl.
Win twee bioscoopbonnen!
Woonsalon Rucphen organiseert tijdens de beurs een prijsvraag. Bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers een deelnameformulier. Diegene die het juiste antwoord invult maakt kans op twee bioscoopbonnen!
Op de hoogte blijven?
Volg het laatste nieuws via de Facebookpagina: @WoonsalonRucphen.
Vanaf 17:00 uur zijn de deuren van de Woonsalon Rucphen in De Trapkes, aan de Hertogstraat 5 in Sprundel geopend. U bent van harte welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *