Home / 112 / Nieuwe verdachte aangehouden voor inbraak Sint Willebrord

Nieuwe verdachte aangehouden voor inbraak Sint Willebrord

Sint Willebrord – Naar aanleiding van de op 10 januari jl. gepleegde woninginbraak in de Bremstraat in St. Willebrord heeft de politie vanmorgen een derde verdachte aangehouden.

Nadat er op 10 januari al twee verdachten waren aangehouden voor deze inbraak, stond er voor een derde verdachte nog een aanhoudingsbevel open. Woensdagochtend reden agenten in Roosendaal rond en toen kwamen ze deze gesignaleerde man tegen ter hoogte van De Meeten.

 

Pepperspray

De 23-jarige man uit Sprundel werd door de agenten aangesproken en er werd tegen hem gezegd dat hij was aangehouden en meemoest naar het bureau. De man wilde dit niet en begon zich te verzetten. Door de agenten is een paar keer gewaarschuwd dat ze pepperspray zouden gaan gebruiken als de man zich zou blijven verzetten. Uiteindelijk hebben ze de daad bij het woord gevoegd en toen ging de Sprundelaar wel meewerken. Hij is overgebracht naar een politiecel en daar in verzekering gesteld. Hij zit nu nog vast en zal een verklaring mogen afleggen.

Bij hem zijn ook nog verschillende gereedschappen aangetroffen die wellicht gebruikt zijn bij een woninginbraak. Of deze gereedschappen gebruikt zijn bij de woninginbraak in Sint Willebrord wordt onderzocht. Ook werd een mes bij de man uit Sprundel aangetroffen en een kleine hoeveelheid amfetamine. Zowel het mes als de harddrugs zijn in beslag genomen.

Bron : Politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *