Home / Algemeen nieuws / NLdoet : RUCPHEN doet weer mee!

NLdoet : RUCPHEN doet weer mee!

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016 NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Net als vorig jaar, zullen de leden van het college en een aantal ambtenaren van de gemeente Rucphen op vrijdag 11 maart de handen uit de mouwen steken.

Vrijwilligerswerk in zorgcentrum Kerkakkers Rucphen
Op vrijdag 11 maart is het college van burgemeester en wethouders en een aantal ambtenaren actief in zorgcentrum Kerkakkers te Rucphen. In de ochtenduren verrichten zij voorbereidende werkzaamheden zoals hapjes klaarmaken, de zaal inrichten, en het dekken van de tafels. Zij doen dit samen met de medewerkers en vrijwilligers van zorgcentrum Kerkakkers. ’s Middags worden de hapjes uitgeserveerd en is er gelegenheid om er samen met de bewoners een gezellige middag van te maken.
NL Doet NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. 11 en 12 maart zetten duizenden organisaties zich vrijwillig in voor dit goede doel. NL Doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 NLDoet klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *