Home / Algemeen nieuws / Reconstructie St. Janstraat vordert

Reconstructie St. Janstraat vordert

De werkzaamheden voor de reconstructie van de St. Janststraat vorderen gestaag. Naar verwachting is de totale reconstructie dit voorjaar gereed.

Kruising Molenbaan-rotonde Noorderstraat
“De werkzaamheden op het gedeelte kruising Molenbaan – rotonde Noorderstraat naderen
het einde” vertelt wethouder Laura Matthijssen. “Wij verwachten dat deze werkzaamheden medio maart 2018 gereed zullen zijn. Dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden”.

Kruising Schuurkerkstraat – kruising Molenbaan
“Daarna start de aannemer met de werkzaamheden aan de kruising Schuurkerkstraat – kruising Molenbaan. Dat zal rond 15 maart zijn” vult Matthijssen aan.
“De aannemer begint op de kruising Schuurkerkstraat richting de Molenbaan. Vanaf 15 maart is er dus geen verkeer meer mogelijk via de Schuurkerkstaat en Omgangstraat. Wij verwachten de kruising weer open te kunnen stellen op 29 maart. Naar verwachting duren de totale werkzaamheden tot eind april 2018”.

Werkzaamheden Vosdonkseweg
Vanaf het begin van dit jaar wordt gewerkt aan het doortrekken van de Vosdonkseweg tot aan de Kozijnenhoek. Hierbij wordt de rotonde Noorderstraat – Vosdonkseweg aangepast. Van 19 maart as. zal hiervoor de rotonde gedurende twee weken worden afgesloten.

Omleiding afgesloten wegen Door de combinatie van werkzaamheden zijn verschillende wegen afgesloten. De gemeente heeft hiervoor een omleidingsroute ingesteld. Deze route is ter plekke met borden aangegeven. Bewoners en bezoekers worden geadviseerd de borden te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *