Home / 112 / Sieraden, inbrekerswerktuig en een taser in beslag genomen

Sieraden, inbrekerswerktuig en een taser in beslag genomen

Sint Willebrord – Om ongeveer 01.30 uur in de nacht van zondag op maandag controleerden agenten een personenauto in de Rozenkransstraat in Sint Willebrord. Even tevoren hadden zij het kenteken van de auto opgevraagd bij de meldkamer en ze kregen te horen dat de auto niet APK gekeurd was. Ze besloten de bestuurder hiervoor een verbaal te gaan geven.

De bestuurder, een 29-jarige man met een onbekende woonplaats, kon geen rijbewijs overleggen en kon zich ook op geen andere manier legitimeren. Tijdens de controle zagen de agenten in de auto diverse sieraden liggen. Sommige zaten nog in de verpakking. De bijrijdster gaf aan dat de sieraden in haar bezit waren. Daarom vroegen de agenten ook aan haar of ze zich kon legitimeren. Ook zij kon geen identiteitsbewijs overleggen.

Vervolgens is in de auto nog gezocht naar een aanwijzing waarmee de identiteit van beide personen kon worden vastgesteld. Dat werd niet gevonden, maar wel troffen de agenten een boel inbrekerswerktuigen aan. Aangezien dit verboden is volgens de APV zijn de man van 29 en de vrouw van 28 (afkomstig uit Etten-Leur) aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. De auto werd nu door de agenten grondig doorzocht. In de auto troffen ze ook nog een taser aan. Alle aangetroffen sieraden, inbrekerswerktuigen en de taser zijn in beslag genomen.

De twee aangehouden verdachten zitten nog vast en zullen vandaag (maandag) verder gehoord worden over de zaak.

Bron : politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *