Home / Algemeen nieuws / Voorlichtingsavond KSE / Munnikenheide College

Voorlichtingsavond KSE / Munnikenheide College

Het kiezen van een school die bij je past is een belangrijke stap voor de leerlingen van groep 8 van de basisschool, maar wat hebben de Voortgezet onderwijs scholen allemaal te bieden?

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 november a.s. organiseren de KSE en het Munnikenheide College hun jaarlijkse voorlichtingsavonden. Deze avonden zijn voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8 van het basisonderwijs. Tijdens deze avonden geven de scholen voorlichting over het voortgezet onderwijs en in het bijzonder over de brugklas.

Voorlichtingsavond KSE

Dinsdag 17 november

Locatie: hoofdgebouw KSE, Stijn Streuvelslaan 42, Etten-Leur

Tijdens deze voorlichtingsavond zal de KSE zich om 19.30 uur presenteren. Voorafgaand aan de voorlichting kunt u terecht voor specifieke informatie bij diverse stands.

Voorlichtingsavond Munnikenheide College

Woensdag 18 november

Locatie: Trivium 60 , Etten-Leur.

Om 19.30 uur is er een presentatie in de aula. Voorafgaand en achteraf kunt u met uw vragen terecht bij de aanwezige medewerkers.

Voorlichtingsavond Munnikenheide College & KSE

Donderdag 19 november

Locatie: Bosheidestraat 1, Rucphen

Tijdens deze avond zullen zowel het Munnikenheide College als de KSE zich presenteren door middel van een algemene voorlichtingsronde. De presentatie van het Munnikenheide College start om 19.30 uur, aansluitend zal om 20.30 uur de KSE een presentatie verzorgen.

Bovenstaande voorlichtingsavonden zijn met name gericht op ouders/verzorgers. Tijdens de open dagen in januari 2016 zal de voorlichting met name op de leerlingen afgestemd worden.

Open dag KSE

Zaterdag 9 januari 2016 van 9.30 – 14.00 uur.

Open dag Munnikenheide College

Zaterdag 16 januari 2016 van 10.00 – 14.00 uur in Etten-Leur en Rucphen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *